Η αλήθεια για τον φυσιολογικό όρο στo εμβόλιο του κορωνοϊού..

Αρκετές πάλι ανακρίβειες γράφονται από διάφορες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες και άτομα ιδιαίτερα γνωστά στον κοινωνικό ιστό σχετικά με τους εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού, λένε πως αντί για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού κάποιοι έλαβαν φυσιολογικό όρο και έτσι εξαπάτησαν το ευρύ κοινό.

Να θυμίσουμε πως το εμβόλιο για τον κορωνοϊό δεν είναι υποχρεωτικό μέχρι στιγμής και άγνωστο είναι τι θα γίνει στο μέλλων, αν θα υπάρξουν δηλαδή κάποιοι περιορισμοί που δεν θα το πάρουν.

Ποια είναι η αλήθεια σχετικά με τον φυσιολογικό ορό λοιπόν σας την γράφει το e-virusnews.com έτσι ώστε να γνωρίζετε αναλυτικά δεν χρειάζονται να τα μαθαίνετε από διάφορες τηλεπερσόνες που βγαίνουν στα κανάλια για λίγη φήμη και είναι παντελώς άσχετη με την ιατρική και τα λένε όπως να είναι, οι ηλίθιοι δεν καταλαβαίνουν  πως με τις πράξεις τους φουσκώνουν τα μυαλά των ανυποψίαστων πολιτών που δεν ξέρουν τι να πρωτο-πιστέψουν από την έναρξη της πανδημίας καθώς κάθε μέρα ο καθένας έλεγε τα δικά του, είτε από την τηλεόραση είτε από τα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χωρίς να γνωρίζει τίποτα, για να ξέρετε :

Κάθε φιαλίδιο εμβολίου πρέπει να αραιώνεται με 1.8 ml φυσιολογικού ορού πριν από την χρήση του, κάθε φιαλίδιο εμβολίου αντιστοιχεί σε 5 δόσεις , να τονιστεί ότι οι Γερμανοί κατάφεραν να εξοικονομήσουν 1 δόση ανά φιαλίδιο.

Αναλυτικά παρακάτω είναι οι οδηγίες από το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών των Η.Π.Α. (Centers for Disease Control and Prevention) :

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *