Μια ανάσα από τους δράστες..

Μια ανάσα από τους επικίνδυνους δράστες καθώς έχουν ταυτοποιηθεί, πρώτο το e-virusnews.com ήταν χθες που ανέφερε ότι οι συγκεκριμένοι (τοξικομανείς;) είναι άτομα που κινούνται στο κέντρο της Αθήνας και δημιουργούν γενικότερα προβλήματα. Δεν θα γράψουμε περισσότερα, θα περιμένουμε το τελικό αποτέλεσμα.

Να σημειωθεί ότι αυτά τα περιστατικά ξυλοδαρμού είναι καθημερινά στο κέντρο της Αθήνας  παρόλο που δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας, αυτά τα φαινόμενα είναι καθημερινά για τους κατοίκους που μένουν στο κέντρο της Αθήνας.

Ζητάμε :

  • ΑΥΣΤΗΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΑΜΕΣΑ, ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ
  • ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΣΥΝΕΧΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΑΜΕΣΑ ΑΠΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ
  • ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΤΟΞΙΚΟΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΔΟΜΕΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΣΧΕΘΕΙ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑ ΠΡΟΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΣΤΕΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑΣ
  • ΣΦΡΑΓΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

Κάποια παλαιότερα άρθρα https://e-virusnews.com/gr-news/thyma-diarixis-gnostos-dimosiografos-toy-star-sto-kentro-tis-athinas/

Σε περίπτωση που θέλετε να συνεισφέρετε με πληροφορίες ή οτιδήποτε άλλο πιστεύετε είναι χρήσιμο επικοινωνήστε μαζί μας, η ανωνυμία σας θα τηρηθεί αυστηρά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *