Ποιος πυροβόλησε τον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο;

Τις τελευταίες μέρες διαβάζουμε αρκετά για το τι να συνέβη με τον Στέφανο Χίο και τους πυροβολισμούς, κάποιοι γράφουν ότι είναι στημένο από τον ίδιο άλλοι λένε ότι ίσως γκρίζοι λύκοι το κάνανε και διάφορα κουραφέξαλα.

Ο ίδιος ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος φωτογραφίζει συγκεκριμένα πρόσωπα, τα οποία είναι ένα απότακτος αστυνομικός, άλλος ένας απόστρατος καθώς και ένας εξτρεμιστής και ευρύτερα κοντινά πρόσωπα του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη.

Στις 03|07|2020 22:12 υπήρξε αναρτημένο άρθρο από καταγγελία του ίδιου του Στέφανου Χίου για κάποιες απειλές που δέχονταν χωρίς να κατονομάσει πρόσωπο το λινκ εδω και εδώ .

Μετά την επίθεση ο δημοσιογράφος ανέφερε πως ο δικηγόρος και συνήγορος της Μαρέβας Μητσοτάκη ονόματι Μιχάλη Δημητρακόπουλο του πρόσφερε δύο ογκώδης φακέλους με χρήματα για να πάψει να γράφει δημοσιεύματα για γνωστή εφοπλιστική οικογένεια ( Βαρδινογιάννηδες σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στο makeleio.gr) , εδώ αναφέρονται κάποια σημεία με το τι έγινε.

Δεν μένει να δούμε στο τέλος τι ακριβώς έχει συμβεί και ποιοι κρύβονται πίσω από την υπόθεση; Θα κουκουλωθεί; Αναμένουμε να δούμε..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *