Σοκ! Μεγάλη αλητεία νοσηλευτή για νεκρό άνθρωπο από κοροναϊό : «Δεν πειράζει… Ενας μπάτσος λιγότερος»

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκαλέσει νεαρός νοσηλευτής με την αλητεία που έγραψε δημοσίως στο facebook για άνθρωπο 54 χρόνων που πέθανε από κοροναϊό! Ο άνθρωπος στο επάγγελμα αστυνομικός και συγκεκριμένα υπό-διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Πυλαίας-Χορτιάτη (Αστυνόμος ‘Α) κατέληξε από κοροναϊό.

Η είδηση αναδημοσιεύτηκε από ειδησεογραφικό διαδικτυακό ισότοπο στο facebook και από κάτω στα σχόλια ο νεαρός νοσηλευτής σχολίασε με περίσσιο θράσος και αλητεία «Δεν πειράζει… Ενας μπάτσος λιγότερος»..

Οι αντιδράσεις των υπόλοιπων χρηστών του facebook διαβάζοντας το συγκεκριμένο σχόλιο ήταν έντονες και προκάλεσαν μεγάλη ένταση, αρκετοί ήταν αυτοί που ζήτησαν να παρέμβει εισαγγελέας για τον απαράδεκτο αυτό σχόλιο.

Συνάδελφος του θανόντος αστυνομικού αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίων του συγκεκριμένου και παράλληλα ενημέρωσε τον χώρο (διαγνωστικό κέντρο) όπου εργάζεται ως νοσηλευτής.

Με καινούρια ανάρτηση αφού είδε το τι έχει προηγηθεί ο συγκεκριμένος νοσηλευτής έγραψε και ύστερα έκλεισε τον λογαριασμό του στο facebook.

«Με αφορμή ενός ατυχές σχολίου το οποίο έγινε σε ανάρτηση ειδησεογραφικού site  και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, δεν είχα την παραμικρή πρόθεση να προσβάλω τη μνήμη και την υπόληψη κανενός ανθρώπους αλλά αναφερόμενος με σαρκασμό στη θλιβερή πραγματικότητα που βιώνουμε τους τελευταίους μήνες καθώς ο θάνατος που βιώνουμε εμείς και οι γύρω μας έχει αφομοιωθεί σε τεράστιο βαθμό και έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Ως εκ τούτου ζητώ συγνώμη από την οικογένεια του θανόντος, καθώς καμία πρόθεση δεν υπήρξε από πλευράς μου για την αμαύρωση της μνήμης του. Καλό Παράδεισο και συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Καλά Χριστούγεννα »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *