Συνελήφθησαν οι δύο επικίνδυνοι δράστες για το περιστατικό ξυλοδαρμού στο μετρό – προσήχθη και αστυνομικός (Ειδικός Φρουρός) για υπόθαλψη και παραβίαση καθήκοντος ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συνελήφθησαν οι δύο επικίνδυνοι δράστες για την επίθεση στον Σταθμάρχη, πρόκειται για δύο Έλληνες ανήλικους τα οποία είναι αδέρφια 15 και 17 ετών αντίστοιχα κάτοικοι Περιστερίου.

Με τις συλλήψεις των δύο επικίνδυνων δραστών προσήχθη και ένας αστυνομικός (Ειδικός Φρουρός) ο οποίος υπηρετεί στην ομάδα δίκυκλης αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ)  ο οποίος κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματιών και παράβαση καθήκοντος, ο ειδικός φρουρός ο οποίος είναι νεαρός και νεοπροσληφθείς ανέφερε πως ήταν οικογενειακοί γνωστοί με τους δύο επικίνδυνους δράστες και η μητέρα των δραστών επικοινώνησε μαζί του για να ζητήσει βοήθεια. Να σημειώσουμε δεν είναι η πρώτη φορά που ειδικοί φρουροί συλλαμβάνονται για διάφορα αδικήματα και πόσο μάλιστα νεοπροσληφθείς, αυτοί και άλλοι είναι οι λόγοι που αρκετοί ζητάνε οι πολίτες οι οποίοι δηλώνουν στις αστυνομικές σχολές να μπαίνουν μέσω του συστήματος των Πανελληνίων και όχι μέσα από προκηρύξεις.

Πριν λίγο καιρό γράψαμε για τις γελοιότητες και περίεργες συμπεριφορές κάποιων στα social media καθώς και πράξεων αντικανονικών https://e-virusnews.com/gr-news/tik-tok-tatoyaz-monster-diadilotes-soyzes-moysiki-ypokroysi-poy-ymnei-ta-narkotika-kai-omada-di-as/ Να σημειωθεί μετά από την καταγγελία μας και άλλων η σελίδα των νεαρών αυτών κατέβηκε άμεσα.

Σε περίπτωση που αποφανθεί πως ο Ειδικός Φρουρός κάλυπτε τους δύο επικίνδυνους δράστες οι οποίοι προκάλεσαν σοβαρές ζημιές στον άνθρωπο να αποταχθεί από το Σώμα καθώς θεωρείτο επικίνδυνος επίσης.

Να γίνει πλήρεις έλεγχος στο ιστορικό των δύο δραστών καθώς και να γίνει τοξικολογικές έλεγχος και των δύο.

Σε αυτό το σημείο να ενημερώσουμε πολλές ειδησεογραφικές σελίδες και κάποιες εκ αυτών γνωστές λανθασμένα ανέφεραν από την αρχή πως πρόκειται για αλλοδαπούς δημιουργώντας ένα κλίμα μίσους ή μπερδεύοντας το κοινό για λίγα κλικς.

 

Ζητάμε :

  • ΑΥΣΤΗΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΑΜΕΣΑ, ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ
  • ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΣΥΝΕΧΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΑΜΕΣΑ ΑΠΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ
  • ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΤΟΞΙΚΟΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΔΟΜΕΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΣΧΕΘΕΙ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑ ΠΡΟΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΣΤΕΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑΣ
  • ΣΦΡΑΓΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *