ΤΙΚ ΤΟΚ : ..τατουάζ, monster, διαδηλωτές, σούζες, μουσική υπόκρουση που υμνεί τα ναρκωτικά, και ομάδα ΔΙ.ΑΣ..

Γίναμε μάρτυρες ενός λογαριασμού TIK TOK https://www.tiktok.com/@omada_dias_dutikh_attikh?lang=en καθώς και αρκετών αρνητικών σχόλιων σχετικά με λογαριασμό ΤΙΚ  ΤΟΚ που κυκλοφορεί και “διαφημίζει” αστυνομικούς και συγκεκριμένα στην Δίκυκλη Αστυνόμευση ή αλλιώς ΔΙ.ΑΣ. , αναρωτιόμαστε ο διαχειριστής είναι επίσης αστυνομικός; Δηλώνουν 5-14** Α.Τ Μανδρ-Ελευσιν-Ασπ/πύργου 

Μας κάνει εντύπωση διάφορα ειδησεογραφικά ανέβασαν χωρίς να ελέγξουν το περιεχόμενο και γράψανε “ΘΡΑΣΥ ΚΑΝΕΙ Η ΔΙ.ΑΣ ΣΤΟ ΤΙΚ ΤΟΚ”, δεν πρόκειται περί καμίας θραύσης αλλά συμπεριφορών που θα πρέπει να ελεγχθούν αρμόδια καθώς όλα αυτά γελοιοποιούν και δημιουργούν περίεργο κλίμα, επίσης να γνωρίζουνε οι διάφοροι στο ΤΙΚ ΤΟΚ ότι οι μηχανές και αυτά είναι παρμένα από τον φορολογούμενο πολίτη και θα πρέπει να υπάρχει ανάλογος σεβασμός και ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες στιγμές να μην υπάρχουν τέτοιες προκλήσεις.

Στον συγκεκριμένο λογαριασμό διαφημίζουν βίντεο από περιπολίες κατά την διάρκεια υπηρεσίας αλλά η κάμερα να εστιάζει στο χέρι το οποίο είναι γεμάτο τατουάζ και υπό την μουσική υπόκρουση τραπ μουσικής με περίεργους στίχους, σε άλλο βίντεο βλέπουμε η κάμερα εστιάζει τον λαιμό ενός ο οποίος φαίνεται να είναι αστυνομικός πάλι υπό την μουσική υπόκρουση περίεργης τραπ μουσικής; Βίντεο να διαφημίζει monster, τατουάζ αλήθεια αυτά τα βίντεο ως προ τι; Να φοβηθεί ο πολίτης ή κάτι άλλο συμβαίνει; Τα βίντεο δεν έχουν καμία σχέση και δεν αρμόζουν με αυτά που δείχνουν.

 

 

 

Άλλο βίντεο ( https://www.tiktok.com/@omada_dias_dutikh_attikh/video/6878551937046809858?lang=en ) δείχνει την υπηρεσιακή μηχανή υπό μουσικής υπόκρουσης “..από Σεπόλια βγαίνουμε από το αμάξι με πιστόλια.. όχι δεν μου αρέσουνε τα λόγια.. μας βλέπει και τους κόβονται τα πόδια.. ξέρω ανθρώπους που σκοτώνουνε για αυτά..” που δεν έχει καμία σχέση με το όλο θέμα ή ένα άλλο βίντεο ( https://www.tiktok.com/@omada_dias_dutikh_attikh/video/6878551937046809858?lang=en ) να είναι υπό στίχους : “μες στο γκανγκ  “φορτωμένος” στο σλ.. με το ΤΤ (αναφέρει όπλο tokarev) με τον διευθυντή στην ACS ήμουν στην γύρα πριν”… ”  το αρχικό βίντεο είναι εδώhttps://www.youtube.com/watch?v=AUKzhRgja5E  

Σε άλλο βίντεο το οποίο δείχνει διαδηλωτές  από την περασμένη διαμαρτυρία και χλευάζει κάτω από μουσική υπόκρουση ότι είναι “κότες” https://www.tiktok.com/@omada_dias_dutikh_attikh/video/6903409561567399169?referer_url=https%3A%2F%2Fwww.gazzetta.gr%2F&referer_video_id=6909002597844126978

Στο βίντεο ξεκάθαρα μπορεί κάποιος να καταλάβει ότι περνάνε το κόκκινο φανάρι https://www.tiktok.com/@omada_dias_dutikh_attikh/video/6884888535741058306 , μπορείτε να δείτε τοι άλλοι πολίτες είναι σταματημένοι στο φανάρι, επίσης φαίνεται από τον άλλο δρόμο περνάει κάποιος άλλος πολίτης, δεν ισχύει ο νόμος εκεί;

Σε άλλο βίντεο ( https://www.tiktok.com/@omada_dias_dutikh_attikh/video/6904194487774366978 ) δείχνει αρκετές μηχανές να έχουν πιάσει όλων τον δρόμο, η εντύπωση είναι ότι πρόκειται για συμμορία έτσι όπως το δείχνουν.

 

Άλλα βίντεο για κάποιο λόγο κατέβηκαν κάποια κομμάτια (προφανώς για το απαράδεκτο περιεχόμενο που μιλάει για χόρτο κλπ) βρήκαμε από εδώ https://www.newsit.gr/ellada/i-omada-dias-dytikis-attikis-kanei-thraysi-sto-TikTok-video/3185775/ και συγκεκριμένα από το youtube τα οποία πάρθηκαν από τον λογαριασμό προφανώς :

 

Τα βίντεο αυτά προς τι είναι φτιαγμένα; Τι θέλουν να δείξουν ακριβώς; Γιατί να δημιουργείται κάποιο περίεργο κλίμα; Προφανώς ίσως πρόκειται για νεαρούς οι οποίοι μπορεί να μπήκαν με τις τελευταίες φουρνιές των Ειδικών Φρουρών όπως πληροφορηθήκαμε και έχουν χαθεί κάπου στο άγνωστο και αυτά δεν έχουν σχέση καμία που θέλουν να βγάλουν προς τα έξω, θα είναι καλό να εξαλειφθούν τέτοιου είδους συμπεριφορές καθώς δεν αρμόζουν σε καμία περίπτωση με το έργο που έχουν αναλάβει και δημιουργούν ερωτηματικά προς την κοινωνία.

Άλλα βίντεο έχουν παρθεί (χωρίς έγκριση) προφανώς από άλλες πηγές και κάποιος θα νομίζει ότι είναι επίσημος λογαριασμός της ΕΛ.ΑΣ.

Στον συγκεκριμένο λογαριασμό φαίνεται και κάποιος να έχει την υπηρεσιακή μηχανή αυτή που οι φορολογούμενοι πολίτες πληρώνουν να κάνει σούζες μέσα σε δρόμο με κίνηση, από πηγές μας είδαμε το βίντεο είναι από το 2018 και ο φερόμενος που κάνει την σούζα σύμφωνα με λινκ σε facebook είναι ο “Λάζαρος Αυγερινός”, τα σχόλια ποικίλα και αρνητικά και ο πολίτης να δυσανασχετεί, μετά θα βγαίνουν κάποιοι και θα λένε ο στόλος έχει χαλάσει και γεράσει στα διάφορα κανάλια και θα κατηγορούν την κάθε κυβέρνηση, ποιος ξέρει τι άλλα γίνονται που δεν γράφονται σε βίντεο.

https://www.facebook.com/PoliceBikesRiders/videos/2113017882297070/

Θα στείλουμε το συγκεκριμένο άρθρο στους αρμοδίους για να ενημερωθούν και ελέγξουν το περιεχόμενο καθώς κάποιοι κανόνες παραβιάζονται.

 

Κάποια άλλα ειδησεογραφικά που γράφουν για αυτή την περίεργη συμπεριφορά :

 

Γελοιότητες αστυνομικών ΔΙΑΣ στο TikTok με τραγούδια για «μπάτσους» και ναρκωτικά (video)

https://www.iefimerida.gr/zoi/omada-dias-dytikis-attikis-logariasmos-tiktok

 

 

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : Η σελίδα μετά από καταγγελία κατέβηκε μαζί και το απαράδεκτο περιεχόμενο που δεν εκπροσωπούσε σε καμία περίπτωση αυτό που δήλωνε.

 

 

 

https://archive.is/1qGlL

 

https://archive.is/JjpGk#

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *