Νεότερες πληροφορίες για τους δικυκλιστές που αγνόησαν το μπλόκο της τροχαίας στην Τροχαία στην Κερατέα εν μέσω καραντίνας.

Πριν λίγες ημέρες είδαμε στις τηλεοράσεις μια παρέα ατόμων να αγνοούν το μπλόκο της τροχαίας στην Κερατέα εν μέσω καραντίνας και απαγόρευσης κυκλοφορίας, με της μηχανές τους και επιδεικτικά να κάνουν “σούζα” μπροστά στους αστυνομικούς της τροχαίας, σημειώνεται πως οι μηχανές επίσης δεν είχαν τις πινακίδες κυκλοφορίας. Πιο συγκεκριμένα το περιστατικό αφορά στο παρακάτω :

Στο ειδησιογραφικό σάιτ bloko.gr και συγκεκριμένα http://www.bloko.gr/2020/04/blog-post_645.html ανέβηκαν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το περιστατικό που προκαλεί εντύπωση.

Επίσης ιδιαίτερα εντύπωση προκαλεί ότι αρκετά βίντεο που υπήρχαν σε συγκεκριμένο κανάλι youtube που ίσως έχουν σχέση με το περιστατικό https://www.youtube.com/channel/UCiGNkWJLqG4MkEzaF3kcrXg κατέβηκαν μετά την σχετική ανάρτηση στο bloko.gr , επίσης τα συγκεκριμένα υπήρχαν στην ομάδα facebook https://www.facebook.com/billznessadventures/?hc_ref=ARRez_wc0qcFttKRJsB0JlNm0KBb832YYg8LEleFLjPF3VeXDtlIbJcWwuUayD9tNHE&fref=nf&__tn__=kC-R

Κάποια βίντεο που κατέβηκαν :

https://www.youtube.com/watch?v=xnFRU7CVSKM
https://www.youtube.com/watch?v=jHcFzTyHo0Q
https://www.youtube.com/watch?v=awBeFKt1JV0
https://www.youtube.com/watch?v=JchDBuWwb68

Καλό είναι σε καταστάσεις και περιόδους όπως τους οποίους διανύουμε να επικρατεί η λογική και όχι αυθόρμητες πράξεις που βάζουν σε κίνδυνο τον εαυτό μας καθώς και των υπόλοιπων.

Οι καμικάζι που έσπασαν το αστυνομικό μπλόκο ειρωνεύονται την ΕΛΑΣ – Σε συνεργείο για περιπολικά ο ένας

Αίσθηση προκάλεσε μεταξύ των αστυνομικών η θρασύτατη αυθάδεια κάποιων μοτοσικλετιστών καμικάζων να περάσουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα μπροστά από μπλόκο της τροχαίας Κερατέας καιμάλιστα, πάνω στη μία ρόδα της κάθε μηχανής.

Οι αστυνομικοί, σε μεμονωμένο επίπεδο, ψάχτηκαν, έκαναν αναζητήσεις και ιδού το αποτέλεσμα, κάτι στο οποίο δεν ξέρουμε εάν έφτασαν οι καθ’ ύλην αρμόδιες υπηρεσίες. Το εντυπωσιακό είναι πως ο ένας εξ’ αυτών, εργάζεται σε συνεργείο συνεργαζόμενο με την την ΕΛΑΣ και σε φωτογραφίες που ανέβασε στο facobook, καλεί ή ανοίγει διάλογος για τον καλύτερο τρόπο δολιοφθοράς σε αστυνομική μοτοσικλέτα 
Σύμφωνα δε με αστυνομικό με τον οποίο επικοινώνησε το bloko.gr “δημοσίευσαν παντού τα κατορθώματα τους, ειρωνευόμενοι τους αστυνομικούς ενω ο ένας από αυτούς (που έχει κάνει και φυλακή για κλοπές) εχει ολοκληρο καναλι στο youtube όπου περνάει χωρίς πινακίδα δίπλα από περιπολικά και βρίζει τους αστυνομικούς”. 
Δείτε ενδεικτικά στιγμιότυπα από σχετικές αναρτήσεις τους


Ένας ακόμη από τους καμικάζι, εργάζεται σύμφωνα με πληροφορίες, γνωστό κατάστημα ελαστικών όπου η αστυνομία αλλάζει τα λάστιχα της και ανεβάζει φωτογραφίες υπηρεσιακών δικύκλων όπου μαζί με φίλους του συζητούν να κόψουν τα φρένα, να αφήσουν βίδες εκτός κλπ ώστε να προκληθούν τροχαία με θύματα αστυνομικούς.

Νεότερες πληροφορίες για τους δικυκλιστές που αγνόησαν το μπλόκο της τροχαίας στην Τροχαία στην Κερατέα εν μέσω καραντίνας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *